Taxatie

Ben je van plan van je auto te verkopen dan kun je bij Autotechniek Harmelen terecht voor een taxatie van je huidige auto. Wij zullen de auto inspecteren, checken en komen met een bod waarvoor wij de auto kunnen kopen.

Online taxatie of bij een autodealer?

Tegenwoordig bestaan er tal van websites waar je eenvoudig je auto kan laten taxeren. Dit wordt online gedaan aan de hand van statustieken en cijfers. Maar, wij zijn van mening dat de ene auto de andere niet is, en daarom een voorkeur geven aan een persoonlijke taxatie. Online wordt er gekeken naar statistieken zoals km-stand, bouwjaar, eigenaren etc. Maar het belangrijkste onderdeel – de motor – wordt niet naar gekeken. Het is dus een prima uitgangspunt de online taxaties maar voor een echte taxatie adviseren wij altijd langs te gaan bij een autodealer.

Wij zullen de auto inclusief de motor goed checken, want als de motor nog in prima staat is zal dit natuurlijk positieve invloed hebben op de uiteindelijke taxatie. Een groot voordeel kan natuurlijk zijn dat je toekomstige auto bij ons in de occasion staat, en er dus een mooi deal gesloten kan worden als je je huidige auto inruilt voor een auto in onze occasion.

Voor een persoonlijke auto-taxatie in Harmelen ben je bij Autotechniek Harmelen aan het juiste adres.